Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی در سوگواره شعر امام حسن مجتبی(ع) "حماسه صبر" که در سالن اجتماعات مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) برگزار شد اظهار داشت: باید از مضامین عالیه که در اشعار شعرا وجود دارد بهره مند شویم و تلاش کنیم در زندگی خود همواره در مسیر اهل بیت(ع) گام برداریم.

وی با اشاره به آیه‌ای از سوره شورا افزود: پیامبر(ص) به امر خدا می‌فرماید به امت خودت تا قیامت بگو هیچ اجری از شما نمی‌خواهم غیر از مودت فی القربی، این سؤال مطرح می‌شود چرا پیامبر(ص) مأمور بود که به مردم مودت فی القربی را بگوید که پاسخ این سؤال یک معنویتی در درون زندگی ما ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با بیان اینکه رمز بقای دین تکامل و وحدت انسان‌ها در مودت فی القربی است، تصریح کرد: علمای بزرگ اهل سنت نیز این فی القربی را گفتند و خداوند تاکید کرده است که اصل رسالت مودت به حضرت زهرا (س) و امیرالمؤمنین (ع) و امام حسن(ع) و امام حسین(ع) و اهل بیت (ع) است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه بیان کرد: انسانی در زیر آسمان نمی‌تواند بدون مودت فی القربی به خداوند برسد، انسان باید مودت را در خود تقویت کند و نباید در زندگی مان کمرنگ باشد و پدران و مادران باید مودت فی القربی را به فرزندان خود تاکید کنند.

فاضل لنکرانی عنوان کرد: پس از شهادت امیرالمؤمنین(ع) امام حسن مجتبی(ع) خطبه خواندند و فرمودند که از اهل بیتی هستم که خداوند مودت آن‌ها را واجب کرده است و اگر به اهل بیت(ع) مودت داشته باشیم رضای الهی را به دست می‌آوریم.

وی با اشاره به مظلومیت امام حسن مجتبی(ع) افزود: پس از شهادت امیرالمؤمنین (ع) معاویه به کوفه آمد به وی گفته شد که امام حسن مجتبی(ع) دارای جایگاه بسیار عظیمی در قلوب مردم دارد و تو باید این جایگاه را بشکنی، وی گفت راه آن چه چیزی است و به وی گفتند که به منبر برو و امام حسن مجتبی(ع) در مجلس بنشیند تا حرمت وی شکسته شود و از چشم مردم بیفتد معاویه پذیرفت و خطبه‌خوانی کرد و نخستین مطلبی که در خطبه خود گفت به امیرالمؤمنین(ع) اهانت کرد.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) تصریح کرد: امام حسن(ع) به معاویه گفت وای بر تو ای معاویه تو پدر من را لعن می‌کنی و پیامبر(ص) فرمود کسی که امام علی(ع) را لعن و اهانت کند پیامبر(ص) را سب کرده و کسی که پیامبر(ص) را مورد اهانت قرار دهد خدا را سب کرده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: امام حسین امام علی اهل بیت حضرت زهرا دین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۳۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جمعه اصفهان: حج، تمرین فشرده بندگی است

امام جمعه اصفهان حج را تمرین فشرده بندگی بیان کرد و گفت: این که گفته می‌شود بندگی، برای آن است که هیچ یک از اعمال حج  با عقل بشری سازگار نیست و تنها باید از سر بندگی انجام شود، یعنی مجموع حج، بندگی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، آیت الله سیدیوسف طباطبایی نژاد در دیدار با مدیران و مسئولین حج و زیارت استان اصفهان با اشاره به وضعیت دشوار حج در گذشته و سهولت کار مدیران کاروان ها در شرایط کنونی گفت: مدیران کاروان ها زمان خود را تنها صرف مدیریت کاروان نکنند، زیرا این سفر، یک سفر بسیار معنوی بوده و خود نیز از این فرصت استفاده کرده و تصور نکنند چون مدیر هستند، تنها می‌خواهند گروهی را اداره کنند.

وی افزود: این سفر، سفر مهمی است، هم چنان که یکی از دعاهای مهم ماه رمضان این است که می فرماید "اللهم الرزقنی حج بیتک الحرام فی عامی هذا و فی کل عام" یعنی یکی از خواسته‌ها در ماه مبارک رمضان این است که از خداوند می‌خواهیم هر سال حج را روزی ما گرداند.

امام جمعه اصفهان بیان کرد: مکان، مکان بسیار مقدسی است، و در سیره معصومین(ع) از جمله امام مجتبی(ع) دارد که حضرت 25 مرتبه پیاده از مدینه برای حج مشرف  شدند، چرا که ائمه اطهار می دانستند کجا می روند و چه کاری انجام می دهند.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان، حج را تمرین فشرده بندگی بیان کرد و افزود: این که گفته می شود بندگی، برای آن است که هیچ یک از اعمال حج  با عقل بشری سازگار نیست و تنها باید از سر بندگی انجام شود، یعنی مجموع حج، بندگی است.

وی اضافه کرد: بسیاری از امور در حج حرام می‌‌شود و نباید انجام داد و موقعیتی برای آموختن تعبد است، به همین جهت نیز ماه رمضان یک ماه بندگی است، اما حج 10 روز بوده و فشرده تر است، یعنی بندگی در آن فشرده تر است و انتهای آن عید می شود.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد خاطرنشان کرد: فلسفه حج، بندگی و روز دهم آن عید  است، یعنی روز بازگشت از اشتباهات و ساختن خود است، از همین رو امامان معصوم پیاده به حج می رفتند و این کار را برای بهشت انجام نمی دادند، بلکه بندگی برای آنها لذت داشت.

وی با تاکید بر لزوم خودسازی مدیران کاروان ها در این سفر معنوی تصریح کرد: این موقعیتی است که مدیران نیز باید در آن خودسازی کنند، چرا که جای خودسازی و انسان سازی است و زحمت بسیار دارد.

امام جمعه اصفهان عنوان کرد: مناسک حج به قدری دارای اهمیت است که اگر فردی مستطیع نباشد این وظیفه حکومت اسلامی است که افرادی را اجیر کرده و به حج بفرستد و این دستور اسلام است.

وی قدردانی و شکر خداوند بر نعمت خدمت به زائران حرم امن الهی را مهم دانست و گفت: حج یکی از عبادات مهم در بندگی خداوند است و همه آن سرزمین جای پای پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) است و به هر مقدار می توانید باید به زائرین حرم و پیامبر خدا خدمت کنید.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد با اشاره به تاثیرات عمیق عملیات وعده صادق در منطقه و دنیا تصریح کرد: شکست دشمن در عملیات وعده صادق جبران ناپذیر است و ابهت و قدرتی که ایران نشان داد سبب شد همه دنیا این قدرت را تحلیل کنند.

وی خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی تلقین کرده بود که هیچ کشوری نمی تواند به آنها حمله کند اما ایران این کار را انجام داد و بیش از 50 درصد از موشک های آن به هدف اصابت کرد.

زائر 92 ساله و 11 ساله اصفهانی خانه خدا

به گزارش تسنیم، در ابتدای این دیدار حجت الاسلام اژدری، مسئول سازمان حج و زیارت استان اصفهان گزارشی از روند اجرایی این سازمان برای بهتر برگزار کردن حج ابراهیمی و خدمت شایسته به زائران حرم امن الهی ارائه و بیان کرد: از دی 1402 پیش ثبت نام زائران حج بیت الله الحرام آغاز شد و در مجموع 53 کاروان از اصفهان مشرف می شوند و اولین اعزام کاروان از استان اصفهان در روز سوم خرداد انجام می شود.

وی مسن‌ترین زائر حج 1403 را  92 ساله و کم سن‌ترین  فرد را 11 ساله بیان کرد و افزود: امسال نیز کنگره عظیم حج که سالانه آموزش عملی حج را عنوان می کند با حضور مدیران استان برگزار می‌شود.

مسئول سازمان حج و زیارت استان اصفهان اضافه کرد: شعار حج ابراهیمی سال1403 ، حج ، قرآن محوری، همدلی ، اقتدار امت اسلامی و دفاع از فلسطین مظلوم است و در عین حال در کنار آن کنگره شهدای فلسطین و شهید زاهدی را نیز خواهیم داشت.

انتهای پیام/163

دیگر خبرها

  • محبت به اهل بیت (ع) از نعمت های الهی است
  • اشتراکات وثیق شیعه و اهل سنت
  • کنگره جهانی امام رضا(ع) رسانه‌ای برای بیان ظرفیت جهانی شدن سیره و آموزه‌های رضوی
  • افتتاح پروژه ملی آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در ساوه
  • امام جمعه اصفهان: حج، تمرین فشرده بندگی است
  • آیت‌الله جوادی آملی: فریب، راه نیست و با آن نمی‌توان زندگی کرد
  • اراده تحول‌گرایی و تمدن‌سازی در گام دوم انقلاب اسلامی
  • حضرت ابراهیم یک پیامبر ویژه است
  • نکته مهمی که در توقیع امام زمان (عج) به شیخ مفید اشاره شد
  • دیدار کارگزاران حج با رهبر معظم انقلاب